25. dubna, 2019 - svátek má Marek

Proběhl 3. ročník konference Global Health Insurance

Global Health Insurance Conference 2019, výroční setkání klíčových představitelů zdravotního pojišťovnictví a zdravotnictví z různých zemí, proběhlo ve dnech 19. – 21. března 2019 v prostorách hotelu Vienna House Diplomat Prague. Setkání svým účastníkům dalo příležitost navázat kontakt a spolupráci se zkušenými odborníky z celého světa, a podpořit tak své obchodní aktivity v oblasti zdravotního pojišťovnictví a zdravotní péče.

Na programu konference byly mimo jiné panelové diskuse, prezentace nejnovějších výsledků vývoje sektoru zdravotnictví a zdravotního pojišťovnictví a samozřejmě vystoupení celé řady významných odborníků z těchto oblastí. S poutavými přednáškami vystoupili mimo jiné Laurent Pochat-Cottilloux (Global Head - Health Reinsurance Partnerships, AXA, Singapur), Dr. Dorothy Uchenna Jeff-Nnamani (CEO Novo Health Africa Ltf., Nigérie), Dr. John Quinn (Medical Director, Tangiers International, Malta) nebo Matthew K. Laker M.A. (americký občan provozující psychologické poradenství v České republice).

Mezi dílčími tématy konference se objevila takové problematiky jako vznikající příležitosti pro zdravotní pojišťovnictví v Africe, personifikované preventivní programy zdraví, globální výzvy zdravotního pojišťovnictví, organizační rámec záchranné evakuace ze zdravotních důvodů v případě válečných konfliktů nebo financování léčby klinické deprese.

„Třetí ročník konference GHIC byl opravdu bohatý na témata i odborníky ze vzdálených koutů světa a věříme, že byl přínosem pro všechny účastníky,“ říká Ing. Zuzana Šimková z Dabbrias Events a dodává: „Děkuji všem, kdo se na GHIC 2019 podíleli, samozřejmě včetně našich partnerů. S každým dalším ročníkem se konference rozrůstá a již nyní se celý náš tým těší na ten čtvrtý.“

Global Healt Insurance Conference organizuje Dabbrias Events (člen DABBRIAS GROUP). Mezi hlavní partnery GHIC 2019 patřili AXA - Global Healthcare, Novo Health Africa, AP Companies a GenePlanet.

Autor: Helena Šebestová

Více informací naleznete na "http://www.ghic.eu/"

Pomáhej s humorem - Konto Bariery

webdesign Praha a tvorba stránek na míru